Release 9 - 2021-06-22

Tisdagen den 22e juni har vi den nionde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2021. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Idrottsmedel:

• Nu går det att ändra status på ärende trots att föreningen inte tillhör något SF (gäller endast förbund)
  • Nu visas det tydligare om en fil man bifogat i ansökan är för stor
  • Mindre buggrättningar

Aktivitet

• Det tidigare problemet med import av Fogis-aktiviteter är nu åtgärdat
  • Mindre buggrättningar

Avgifter

• Nu finns möjlighet att välja en annan person som referens på fakturor som skapas i Fortnox
  • Mindre buggrättningar.