Release 8 - 2021-06-08

Tisdagen den 8e juni har vi den åttonde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2021. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Login:

• Förtydligad text för lösenordskrav vid återställning av lösenord

Utbildningsmodulen:

• Nu möjligt att lägga till personer med hjälp av IdrottsID
  • Föreningens fakturaadress används när föreningen ska betala faktura

Hemsida:

• Ny funktion gör det möjligt att använda svenska tecken i HTML-kod
  • Mindre buggrättningar