Information angående integrationen med Swedbank e-bokföring (Speedledger)

Från och med 2022-02-01 kommer integrationen mot Swedbank e-bokföring (Speedledger att tas bort. Swedbank e-bokförings (Speedledger) kommer fortsatt att erbjudas till idrottsföreningar, men utan koppling till avgiftsapplikationen i IdrottOnline.

Använder din förening Swedbank e-bokföring (Speedledger) idag och vill fortsätta med med koppling till avgiftsapplikationen i IdrottOnline så kan ni se våra alternativa tjänster här.
Har din förening Swedbank e-bokföring (Speedledger) utan koppling till IdrottOnline, så fungerar bokföring och fakturering likadant som tidigare och du behöver inte göra något.

Bland våra alternativa tjänster finns Speedledgers systerprodukt, Visma eEkonomi, som det finns möjlighet att få hjälp att gå över till att börja använda. Mer om Visma eEkonomi kan ni läsa här.

För en kostnadsfri genomgång av Visma eEkonomi samt för att boka tid för hjälp med migrering så kan ni ta kontakt med Visma eEkonomi på telefon: 0470-706200, välj knapptryck 1 och eEkonomi.

Via Visma eEkonomi får ni även möjlighet att boka upp ett kostnadsfritt webbinarium.

Har ni några frågor till Swedbank e-bokföring (Speedledger) kan ni kontakta deras support.