Release 6 - 2021-04-27

Tisdagen den 27e april har vi den sjätte uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2021. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Utbildningsmodulen:

• Arrangemang kunde tidigare bli "Slutrapporterade" utan obligatorisk "Kategori". Detta är nu åtgärdat.
  • Startsidan för Utbildningsmodulen har fått ett nytt utseende. Gäller förbund.
  • Vid webbanmälan, om personen är inloggad vi anmälan hämtas uppgifter automatiskt.

Hemsidan

• Nu möjligt att välja teckenstorlek och stil.
  • När man skapar en nyhetslista skapas nu också ett tillhörande nyhetsarkiv.
  • Buggrättning gör att bilder i mediearkiv skalas ned.

LOK-app

• Deltagare sorteras nu enligt efternamn, med ledare högst upp.
  • Medlemmar som läggs till via appen blir automatiskt Aktiv i idrott.