Release 4 - 2021-03-16

Tisdagen den 16e Mars har vi den fjärde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2021. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Hemsidan:

• Det ska nu åter gå att länka sidor till andra sidor.
  • Systemet ska nu känna igen när man tidigare klickat i "Uppdatera modifieringsdatum", så att det sparas på den sidan.
  • Man kan nu aktivera ReadSpeaker för arbetsrum
  • Och diverse andra buggrättningar

Registerutdrag

• Man har nu tillgång till meddelandefunktionen i registerutdrag, för att lättare kunna skicka ut mail till de som ska skicka in registerutdrag.
  • Email finns nu tillgängligt i exporten
  • Kolumnerna giltigt t.o.m. och Registreringsdatum är nu sorteringsbara.

Utbildningsmodulen:

• Möjlighet att använda Kort/Swish som betalningssätt även om Anordnaren inte har Swedbank Pay aktiverat, om utbetalningen sker till en annan organisation som har funktionen aktiverad.
  • Väljer man att betala med faktura och att fakturan ska gå till sin klubb eller ett förbund så kommer man få kryssa i följande ruta:
    "Härmed intygar jag att jag har ovanstående förenings/förbunds godkännande att anmäla mig till utbildningen. Skulle ett sådant godkännande inte finnas är jag medveten att jag så som för egen räkning anmäls till utbildningen och därmed också har betalningsansvar för dess avgift."

• Diverse buggrättningar