Fel när man loggar in

För närvarande har vi en störning där man kan få upp ett fel där det står "authenticator.html-form.authenticate.No error details available ". Vi känner till detta och håller på och felsöker för fullt.

Tills detta är löst så fungerar det bättre att logga in med IdrottsID istället för personnummer som användarnamn. Saknar ni ert IdrottsID så kan ni kontakta er förening för detta.