Lägg till betalningsalternativ

1. Logga in på organisationens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Utbildning" i toppmenyn.

3. Klicka på "Utbildningar" i vänstermenyn.

4. Klicka på namnet på den den utbildning som du önskar lägga till betalningsalternativ för

5.  Klicka på fliken Betalning.

Har man inte aktiverat Swedbank Pay, gå till manualen Aktivera Swedbank Pay

6. Välj "Utbildningen kostar" och fyll i kostnaden för utbildningen. Fyll även i ev. Avbokningsregler och Kostnadsbeskrivning.

7. Under "Betalningssätt", välj de betalningssätt som önskas för att kunna betala för utbildningen.

Faktura: Välj om e-post ska vara obligatoriskt att ange för fakturering. Vid val av Faktura hanteras faktureringen manuellt.

Personen som anmäler sig ser detta:

Kort & Swish: Användaren får möjlighet att betala antingen via Swish eller Kortbetalning.

Personer som anmäler sig ser detta:

Bankgiro: Här kan man välja om man manuellt ska mata in bankgironumret eller om anordnarens bankgironummer automatiskt ska fyllas i. Man har även möjlighet att sätta ett datum för sista betalning samt betalningsinformation.

Personer som anmäler sig ser detta:

Plusgiro: Här kan man välja om man manuellt ska mata in plusgironumret eller om anordnaren plusgironummer automatiskt ska fyllas i. Man har även möjlighet att sätta ett datum för sista betalning samt betalningsinformation.

Personer som anmäler sig ser detta: