Release 16 - 2020-11-17

Tisdagen den 17:e november har vi den sextonde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2020. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Topbar

• Flyttar användarvillkor för IdrottOnline från hemsida till topp-baren

Idrottsmedel

• Rättning i Excel-exporter, ibland kunde en kolumn vara tom vid export
  • Rättning gör att "Roller i organisations"-rutan nu kan stängas

LOK

• Inför ett konstant värde för parametern ”Plats” i närvarokortet, så att gruppering ej sker efter plats i Kommunfilen

Personer

• Löser bugg så att mail-utskick görs för begränsat registerutdrag när valet ”Ska inkomma med begränsat registerutdrag” är ifyllt på personkortet
  • Löser bugg så att SF kan godkänna föreningsansökningar