Release 15 - 2020-10-27

Tisdagen den 27:e oktober har vi den femtonde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2020. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Hemsida

• Uppdateringar i medlemsansökan
  • Buggrättning visningskalender - sista veckan av året har nu rätt veckonummer
  • Buggrättning Nyheter - Det ska nu vara möjligt att lämna kommentarer igen

Login

• Uppdatering till Curity version 5
  • Buggrättningar kopplade till lösenordsåterställning
  • Om person inte har inloggning sedan tidigare och klickar på "Glömt lösenord" skapas en inloggning

Appen

• Stabilitetsåtgärder