Release 13 - 2020-09-15

Tisdagen den 15:e september har vi den trettonde uppdateringen av IdrottOnline kopplat till året 2020. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Avgifter

• En logg i avgiftsmodulen införs med möjlighet att följa vad användare gjort i modulen.
    Funktionen införs i support-syfte
  • Förbättrade felmeddelande vid misslyckad export av avgift till Fortnox
  • Visuell förbättring för mottagare vid e-postutskick

Topbar

• Ibland kunde man hamna på Idrottonline.se när man klickade på Hemsida i topbaren. Detta är nu åtgärdat.