Ändra typsnitt på sidor

1. Ladda upp er typsnitts-fil till mediahanteraren. Se hur här: Lägg till fil

2. Förbered en CSS-fil enligt nedan:

@import url("<länk till fontsida>");
@font-face{
    font-family:"Avenir LT W04_45 Book1475512";
    src:url("<länk till uppladdningen i steg 1>");
}

body,body *{
    font-family: "Avenir LT W04_45 Book1475512", 'Open Sans', Helvetica;
}

3. Ladda upp CSS-filen till mediafoldern. Gärna till samma folder som typsnitts-filen hamnade.

4. Publicera alla uppladdade filer, dvs fontfilen och CSS-filen

5. Lägg till CSS-filen enligt denna guide: Design ,  på "Egen stillmall"

6. Typsnittet ska nu kunna användas.