Lägga till text i anslagstavla eller annonser på höger sida

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.
  2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.
  3. Öppna navigationsfönstret
  4. Se till att stå på föreningens startsida.

5.  Välja att redigera under "Alla egenskaper" genom att klicka på knappen upp till höger så att den har tre punkter med tre streck bredvid.

6.  Klicka på fliken "Grundinställningar".

7. Scrolla ner till "Anslagstavla"

8. Här kan ni nu fylla i vad ni vill ha på högersidan av er hemsida.

9. Klicka på "Publicera?" och därefter "Publicera"/"Publicera ändringar".