Release 9 - 2020-06-23

Tisdagen den 23:e juni har vi den nionde uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2020. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Aktivitet

• En ny funktion för att lägga till personer med skyddad identitet. När krav på digital närvaroregistrering införs kommer denna funktion att hjälpa föreningar med medlemmar som inte alls finns i IdrottOnline som tidigare hanterats manuellt
  • Dessa personer räknas med som deltagare på aktiviteten
  • Aktiviteter stödjer nu historiska medlemskap i olika SF, så att föreningen kan ansöka om LOK-stöd för aktiviteter hela terminen om medlemskapet förändrats under tiden

Utbildningsmodulen

• Ny funktion gör det möjligt att lämna en kommentar under Närvaro
  • Ny funkiton gör det möjligt att välja kolumn män/kvinnor vid export av utbildningsdeltagare till Excel
  • Ändring från "Landstingsbidrag" till "Regionbidrag" i bidrags-flik
  • Deltagare som ej närvarat på utbildningen tas nu bort efter att utbildningen fått status ”Slutrapporterad”.

Avgifter

• Nu summeras avgifter som ska betalas av samma person i samma e-postutskick
  • Nu samlas påminnelser som ska till samma person i samma e-postutskick
  • Prova på-medlemmar synkas nu inte över till Speedledger vid Swedbank export

LOK

• Ändring görs i LOK-ansökan-formulär från HT 2020 för att stödja krav på digital närvaroregistrering

Min sida

• Nu är det möjligt att se sina avgifter samt betalstatus på Min sida