Release 8 - 2020-06-02

Tisdagen den 2:a juni har vi den åttonde uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2020. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Beslutsstöd

• Informationstext läggs till för att tydliggöra vad som visas i rapporterna

Administration

• Det tidigare problemet med att sidan inte markerades som säker när man var inne under Administration, trots SSL-certifikat, är nu åtgärdat
  • Vissa förbättringar i sökresultat när man söker på en viss rollegenskap
  • Medlemsnummer finns nu som val i personexport
  • Nu ska det vara smidigare att betala en avgift i varukorgen via mobila enheter

Hemsida

• I vissa fall kunde HTML-kod visas under aktiviteter i Visningskalender, detta är nu åtgärdat
  • En del föreningar kunde inte skapa hemsidan på egen hand, detta är nu åtgärdat

Idrottsmedel

• SF kan nu filtrera sökningar på SDF/regioner under Ärenden