Release 6 - 2020-04-21

Tisdagen den 21:a april har vi den sjätte uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2020. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Administration - Person:

• Ny funktion som gör det möjligt att förutom att avslå eller godkänna medlemskapsansökningar istället kunna sätta person med markering som "prova på-person".
  • Tillägg av informationstext när man försöker sätta slutdatum som är tidigare än registreringsdatum på medlemskap.

Administration - Registerutdrag:

Aktivitet:

• Rättning så att uppdatering av gruppmedlemmar även uppdateras på aktiviteter som är kopplade till gruppen.
  • Rättning så scriptfel inte uppstår i samband med närvaroregistrering av aktiviteter.

Domän:

• Tillägg av informationstext kring giltighetstid för gratiscertifikat via Let's encrypt.