Release 3 - 2020-02-18

Tisdagen den 18:e februari har vi den tredje uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2020. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Hemsida:

• Formulärelementet "Captcha" tas bort.
  • Rättning så att aktiviteter över flera dagar visas rätt i kalendern.
  • Rättning så att korrekt vecka visas i kalendern.
  • Rättning så att begränsad åtkomst fungerar korrekt och att medlemmar kommer åt sidor som är låsta till medlemmar.
  • Ändring som gör att fältet "Faktura e-post" visas bland föreningens kontaktuppgifter.
  • Ändring som gör det möjligt att lägga till fler än en målsman i en medlemsansökan. Man kommer maximalt kunna lägga till fyra målsmän.

Meddelandefunktionen:

• Rättning så att omarkerade personer inte får utskick.
  • Ny funktion som gör det möjligt att ändra avsändare på utskick från hela organisationsnamnet till förkortning av organisationen.
  • Ny funktion som gör en filtrering så att endast en e-postadress får mailet en gång, även om e-postadressen finns med flera gånger i mottagarlistan.

Avgifter:

• Rättning så att inga dubbletter skapas i Fortnox.
  • Uppdatering av version för varukorgen.

Licenser:

• Ny funktion som gör det möjligt att hantera sin egen licens på individnivå.
  • Ändring och förtydling av informationsmeddelande vid ansökan om licenser.
  • Ändring så att sorteringen av lagmedlemmar i en laglicens hamnar i bokstavsordning.