Release 17 - 2019-12-03

Tisdagen den 2:a december har vi den sjuttonde uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2019. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Information för dig som distriktsanställd:

• I denna uppdatering sker den tekniska sammanläggningen av DF och SISU-d.
    Praktiskt innebär detta att administration som tidigare gjorts inloggad i ett distrikt (DF), nu istället ska göras inloggad på ert nya RF-SISU [Distrikt]. Tills vidare sker inlogg till det nya distriktet genom login.idrottonline.se (Skriv in RF-SISU [Distrikt]) eller genom att byta organisation i inloggat läge. När de nya distriktssajterna släpps kommer du kunna logga in via dem. Namnen på de nya distrikten är nu: RF-SISU [Distrikt] t.ex. "RF-SISU Stockholm".
    Det gamla DF:et finns kvar i IdrottOnline, men är tömt på majoriteten av datan.

Aktivitet:

• Korrigering så att det är möjligt att skrolla i deltagarlistan i kallelsen.
  • Korrigering så att det är möjligt att skrolla i personkortet när man lägger till en ny person via aktiviteten.
  • Korrigering så att det är möjligt att kopiera och spara en aktivitet.
  • Ny funktion som för det möjligt att söka på statistik för ledare.
  • Ny funktion som gör det möjligt att redigera en kallelse.
  • Ny funktion som gör det möjligt att skicka kallelse för upprepade aktiviteter med schemaläggning.
  • Ny funktion som gör det möjligt att skicka kallelse för aktivitet med schemaläggning.
  • Ny funktion som gör det möjligt att skicka en bekräftelse till en deltagare som tackat ja till en aktivitet.

Beslutsstöd:

• Korrigering av data efter sammanläggningen DF/SISU-d.
  • Korrigering av länk från beslutsstödet.

Inloggning:

• Möjlighet att koppla Freja eID till inloggningen. Se manual för hur här

LOK:

• Det är nu möjligt att bifoga större filer (20 MB) när en förening blivit uttagen för kontroll.

Organisation:

• DF kan söka på organisationer i SDF som delas med andra distrikt.
  • DF ser alltid "Utbildningsansvarig Förening" vid export av organisations info.
  • Hemsidelänk flyttad från organisations kortet till egen sektion.