Release 16 - 2019-11-12

Tisdagen den 12:a november har vi den sextonde uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2019. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Administration - Grupper:

• Under sektionen "Lägg till person" ändras namnet "Gruppmedlem" till "Medlem". Sektionsnamnet "Medlemmar" ändras samtidigt till "Gruppmedlemmar".

Administration - Statistik:

• Statistik för MO och SF kommer bli separerat.
  • Statistik för MO-föreningar och idrottsföreningar kommer bli separerat.
  • Tydligare informationstext för hur man räknar statistik så som aktiv i idrott för alla underliggande föreningar.
  • Ny titel för tabeller så det blir lättare att förstå vilken data som visas, den nya titeln är "Åldersfördelning för medlemmar med aktiv i idrott".

Administration - Personer:

• Ordförande-roll ges behörighet att skapa medlem.

Domän:

• Tydligare informationstext om att fördröjning upp till 24 timmar för generering av gratiscertifikat.
  • Buggrättning av fel vid inloggning på nya distriktssajterna (berör endast DF).

Inloggning:

• Ändrade antal inloggningsförsök för att förbättra säkerheten: 6 misslyckade inloggningsförsök tillåts, vid det sjunde låses kontot i 10 minuter. Om användaren gör ytterligare felaktiga inloggningsförsök under de 10 minuterna då kontot är låst, så läggs ytterligare "tio-minutare" på. OBS! Återställning av lösenord gör att användaren åter kan logga in igen.

Hemsida:

• Uppdaterad text och design på generella 404-felsidan "Vi hittar tyvärr inte det du söker" samt ny möjlighet att skicka meddelande till supporten.
  • Föreningsansökan för SISU Idrottsutbildarna erbjuder nu bara MO i listan.
  • Uppdateringar i formulären för ansökan om namnbyte för idrottsföreningar och MO-föreningar.
  • Sidtyperna: Föreningsansökan, FAQ samt Visningskalendern släpps i MVC (dvs. EPI16 blocks). Ett antal buggrättningar görs samtidigt på dessa sidtyper (berör endast RF/DF och fåtal SF)