Lägg till gratiscertifikat

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.
2. Klicka på "Domänhantering" i toppmenyn.
3. Klicka på "Certifikat" i vänstermenyn.

4. Klicka på knappen "Generera gratiscertifikat".

5. Välj vilken domän som du önskar generera gratiscertifikat för i rullistan.
6. Bocka i rutan för godkännande av villkoren för Let's Encrypt.
7. Klicka på "Spara".

Ett gratiscertifikat kommer att genereras. Observera att det kan dröja omkring 24 timmar innan gratiscertifikatet genererats klart.

Gratiscertifikatet kommer vara giltigt tre månader framåt i tiden men kommer automatiskt att förnyas var tredje månad.