Ny design på balansrapporten ifrån PayEx

PayEx har informerat oss om att de har en ny design på balansrapporten.

Balansrapporter från PayEx får de organisationer som via IdrottOnline använder sig av varukorgsfunktionen.
Från och med 2019-08-22 kommer organisationer som använder varukorgsfunktionen att få en ny och förbättrad design på er redovisning från PayEx!
Det nya utseendet gäller endast PDF-delen av redovisningen. Redovisningsspecifikationerna i Excel- och XML-format påverkas inte och ser ut precis som tidigare.
Skulle ni få en faktura i samband med er redovisning kommer denna att ha samma design som redovisningen.