Personlicens - Nyregistrering

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Licenser" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personlicenser" i vänstermenyn.

4. Klicka på "Ansök licens" till höger.

5. Välj "Personlicens" som licenstyp och välj en licens genom att bocka i rutan till vänster om licensen. Klicka sedan på "Nästa".

6. Sök fram den person/de personer som du önskar söka licens för och klicka på "Lägg till".

7. Markera personen/personerna.

8. Klicka därefter på "Nästa". Notera om att personen redan har en godkänd licens av den typen så går det inte att markerar personen eller klicka på "Nästa".

9. Bocka i rutan "Godkänn villkoren".

10. Om ni önskar få en kopia av ansökan till en e-postadress så bockar ni i rutan "Skicka kopia av ansökan till e-postadress" och fyll därefter i e-postadressen i fältet.

11. Klicka på "Ansök".