Problem att svara på kallelse via mobil och i vissa fall dator

Just nu har vi problem med att svara på kallelser via mobil och i vissa fall dator.
Problemet innebär att man inte kan klicka i svaret på kallelsen om man öppnar den i en mobilenhet. I nuläget är det planerat att rättas i releasen som äger rum 18/9.
Vi beklagar det inträffade och jobbar på en lösning så att man återigen kan svara på kallelser.