Problem att svara på kallelse via mobil

Just nu har vi problem med att svara på kallelser via mobil.
Problemet innebär att man inte kan klicka i svaret på kallelsen om man öppnar den i en mobilenhet. Tidigare uppstod problemet även i dator men det är åtgärdat och fungerar nu igen, dock så behöver man skicka om kallelsen ifall det inte fungerar via datorn.

Vi beklagar det inträffade och jobbar på en lösning så att man återigen kan svara på kallelser via mobilen. Under tiden hänvisar vi till att svara på kallelse via dator.