Release 8 - 2019-06-25

Tisdagen den 25:e juni har vi den åttonde uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2019. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Inloggning:

• Rättning som gör det möjligt för användare att återigen logga in via idrottonline.se.

Domän:

• Ny funktion som gör det möjligt för föreningar med egen domän att kunna säkra sin hemsidor gratis med SSL-certifikat från Let's Encrypt

Hemsidan:
Vi kommer genomför EPI CMS 11 uppgradering. Detta bör inte ge följder för användare men om du upplever problem som du tror är kopplade till detta så kontaktar du supporten.

• Rättning som gör att det återigen inte är möjligt att skicka in en föreningsansökan om inte samtliga obligatoriska fält är ifyllda.
  • Rättning så att firmatecknare inte försvinner från föreningsansökningen om dokument inte laddas upp i ansökan.
  • Textuppdatering på sidtypen för att skapa föreningsansökningar.
  • Rättning så att man kan bläddra bland sidor av underkategorier i mediearkivet.
  • Rättning så att filer från underkataloger inte visas som default i mediearkivet.