Release 7 - 2019-06-04

Tisdagen den 4:e juni har vi den sjunde uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2019. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Inloggning:

• Rättning så att organisationer återigen kan aktivera sina egna hemsidor.
  • Rättning så att man kan aktivera sidor om annan sida i organisationen redan finns aktiverad.

Idrottsmedel:

• Rättning så man kan stänga personkort i ansökan.
  • Rättning så att gammal info inte skickas ut i notifieringen.
  • Rättning så att kommun visas i fältet för detta i sökresultatet.
  • Ändring så att organisation vid aktivering av medel får ett informationsmeddelande ifall det inte finns någon återrapport kopplad till medlet.
  • Ändring som gör det möjligt att ändra handläggare på flera ärenden samtidigt.
  • Ändring så att ansökningsnamnet visas i återrapporter.
  • Ny sökfunktion som gör det möjligt att söka på ärenden som kan avslutas.
  • Ny funktion som gör det möjligt att godkänna utbetalningen samtidigt som man godkänner återrapporten.
  • Ny funktion som gör det möjligt att välja/se underpotter i rapporter kopplade till SF/DF/SDF.

LOK:

• Ändring så att närvarokortsnumret på närvarokorten blir konsekvent och samma oavsett export.