Release 1 - 2019-01-30

Onsdagen den 30:e januari har vi den första uppdatering av IdrottOnline kopplat till året 2019. Här nedan kommer ni kunna se de större förändringarna och rättningarna som kommer att komma.

Administration - Ombund

Ombud är en ny funktion som gör det möjligt för medlemmar i förening att både registrera sig som ett valbart ombud för andra medlemmar och även för medlemmar att välja ett ombud som ska företräda denne.

Samtliga medlemmar får tillgång till fliken "Administration" i toppmenyn för att i sin tur komma åt den nya fliken "Ombud".

Administration - Personer

• Ändrat så att importerade medlemmar inte per automatik är markerade att få inloggningsuppgifter utskickade.
  • Rättning som gör att när man tar bort markering för aktiv i idrott så tas inte grupptillhörigheter bort.
  • Rättning som gör att det är möjligt att exportera stora/hela medlemsregister utan att få felmeddelande.

Administration - Grupper

• Ändrat så att importerade medlemmar inte per automatik får inloggningsuppgifter utskickade.
  • Rättning som gör att gruppadministratörer inte kan återaktivera gamla medlemmar utan behörighet för att göra detta.
  • Rättning som gör att målsmän alltid tas bort från gruppen när barnet tas bort.

Administration - Organisationer (Förbund)

• Ändrat så man kan exportera mer fält.
  • Rättning så att dagens datum inte visas i fältet för inträde innan föreningen har beviljats inträde.
  • Rättning så att SDF/Regioner kan söka på perioder under utökad sökning.

Administration - Föreningsinfo

• Ändrat så att man kan lägg till en separat e-postadress för fakturor.
  • Rättning så att rätt huvudadministratör visas för respektive sektion.