Aktivera varukorgen

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Avgifter" i toppmenyn.

3. Klicka på "Inställningar" i vänstermenyn.

4. Gå ner till ”Betalsätt”.

5. Bocka i rutan för ”Aktivera Varukorgen (Kortbetalning, direktbetalning och Swish) och godkänn villkoren”.

6. Klicka på ”Spara valda betalsätt”.

7. Följande information visas och antingen så klickar man på knappen för att fylla i formuläret eller så klickar man på knappen att formuläret redan är ifyllt och inskickat till PayEx.

8. När detta är gjort så visas information om att ansökan behandlas av PayEx och att föreningens kassör meddelas via mail när ansökan godkänts och tjänsten aktiverats.