Kommunfil - Vilka kommuner kan ta emot kommunfilen från IdrottOnline?

För de föreningar som gör sin närvaroregistrering via IdrottOnline finns möjlighet att ta ut en kommunfil som sedan kan användas för den kommunala bidragsansökan.

Kommunfilen kan bara användas i de fall då er kommun sagt att de kan ta emot den. Kontrollera därför med just din kommun om huruvida den kan användas eller inte.

För den kommun som önskar börja använda kommunfilen från IdrottOnline rekommenderar vi i första hand att kommunen tar kontakt med sin programvaruleverantör för att där höra efter om möjligheterna att hantera filen.

Observera att kommunfilen inte är en ansökan utan bara en xml-fil med alla föreningens registrerade aktiviteter. Filen inkluderar även de gruppaktiviteter/deltagare som inte godkänts för det statliga LOK-stödet. Respektive kommun filtrerar sedan filen utifrån just sina bidragsregler.

Som förening - observera att kommunfilen tar 24 timmar att skapa. Om du på er sida klickar för att skapa den i dag så finns den sedan att hämta först i morgon.

Eventuella frågor kan skickas via e-post till lok@rf.se

För överföring från IdrottOnline till ApN (Aktivitetskort på Nätet) kan ni läsa här.

Följande kommuner kan just nu ta emot kommunfilen från IdrottOnline:

Ale
Örkelljunga
Östhammar
Östra Göinge

Om du vet att din kommun kan ta emot kommunfilen från IdrottOnline, men saknas i listan ovan ber vi dig att meddela LOK-stödsgruppen via e-post till lok@rf.se