Boxinställningar för nyhetslistor

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera nyhetslistan i strukturträdet som ni vill redigera.

5. På höger sida klickar ni sedan så att ni är inne under redigerarläget "Alla egenskaper" som har följande symbol:

6. Gå in under fliken "Boxinställningar".

7. Där kan ni sedan ändra hur många nyheter och hur nyheter ska visa i boxen på startsidan.
8. Man kan välja antal nyheter i boxen, hur nyhetslistan ska visas samt markera inställningar för vad som ska visas i boxen.

9. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.