Arkivera nyheter automatiskt

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera nyhetslistan i strukturträdet som ni vill redigera.

5. På höger sida klickar ni sedan så att ni är inne under redigerarläget "Alla egenskaper" som har följande symbol:

6. Klicka på fliken "Inställningar" och skrolla ner.

7. Under rubriken "Arkivering av nyheter" så kan man i en rullista efter hur lång tid som nyheter i nyhetslistan per automatik ska arkiveras.

8. Om man inte har något arkiv sedan tidigare så kommer det skapas per automatik. Om man däremot redan har en nyhetslista som används som arkiv så kan man välja denna sida i fältet för "Arkivsida för egna nyheter".

9. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.