Laglicens - Lägg till person/medelm i redan skapad laglicens

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Licenser" i toppmenyn.

3. Klicka på "Laglicenser" i vänstermenyn.

4. Klicka i så att du står under "Lag".

5. Välj en licens genom att bocka i rutan till vänster om licensen.
6. Önskar man filtrera fram specifika lag som licensen ska sökas för så gör man det genom att fylla i information i något av sökfälten. Lämnas sökfälten tomma så visas samtliga lag i föreningen.

7. Klicka på "Sök".

8. Längre ner på sidan visas sökresultatet.

9. Klicka på "pilen" till höger om lagnamnet.

10. Markera personerna som du önskar söka licens för genom att bocka i rutan till vänster om personens namn.

11. Klicka på "Ansök".