Ta bort formulär

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna upp resursfönstret.

4. Öppna gadgeten som heter "Formulär". Om den inte finns inlagd i ert resursfönster lägger ni till den. Information om hur man gör detta finns i lösningen ”Redigeraläge – Gadgets”.

5. Välj den mappen som formuläret ligger i och klicka på menyknappen till höger om formuläret.

6. Klicka på "Flytta till papperskorgen".