Ta bort formulär från sida

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Klicka på formulärsidan i navigeringsträdet.

5. Gå in på redigerarläget "Alla egenskaper" genom att klicka på knappen uppe i högra hörnet.

6. Gå in under ”Innehåll” och skrolla ner på sidan.

7. Klicka på knappen till höger om "Formulär" som består av ett kryss för att ta bort formuläret.

8. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera"/"Publicera ändringar" för att spara inställningarna.