Aktivera brev-funktionen

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram gruppen du vill göra utskicket till, markera gruppen.

5. Klicka på "Meddelande" och därefter "Skapa meddelande".

6. Innan du kan skicka brev till grupper måste funktionen aktiveras. Markera ”Brev” som metod och klicka sedan på knappen ”Registrera”.

7. Därefter så markerar man personerna som man önskar skicka brev till och klickar därefter på "Gå vidare". Sedan sker resten av hanteringen/utskicket ifrån Addoro.

IdrottOnline samarbetar med ett företag som heter Addoro. De tillhandahåller en tjänst som underlättar det administrativa arbetet inom förening och förbund.

Ni skapar mallen och allt annat sker automatiskt från IdrottOnline. Kostnaden är låg och utformningen enkel!

Du måste sedan läsa och godkänna avtalet från Addoro och därefter sker all utformning från Addoros tjänst och support.

Detta hittar du mer om på: www.skickakundbrev.se/klubbutskick