Inställningar

1. Klicka på menyknappen.

2. Klicka på ”Inställningar”.

3. Ändra inställningar genom att klicka på knappen till höger om respektive inställning.

4. För att spara ändringar av inställningar, klicka på sparaknappen uppe till höger på skärmen.

5. Önskar man läsa användarvillkor och integritetspolicy så klicka på knappen ”Visa användarvillkor och integritetspolicy”.

Är knappen grön är inställningen ”påslagen”.

Är knappen vit är inställningen ”avslagen”.

Felsökning:

Vid byte av telefon eller plattform (iOS eller Android) kan man behöva spara om sina val i inställningar för att fortsätta ta emot påminnelser och notiser. Anledningen till att man behöver göra detta är att prenumerationen av notifieringar är enhetsstyrd.

Om alla knapparna är gröna men man ändå inte får några notifieringar kan inställningarna behöva sparas om. Så här gör man det:

Inaktivera någon av de tre inställningarna ’Aktivitetspåminnelser’, ’Närvaropåminnelser’ eller ’Viktig allmän information’ och Spara inställningen.
Aktivera samma inställning igen och Spara sedan inställningen.

Skulle problemet trots detta kvarstå så kontaktar ni givetvis support-avdelningen.