Storlek på ytor och regler kring ärvda ytor

Bredder på ytor

1. Bakgrundsbild i sidhuvud/sidfot: 1140px
  2. Block som är 25%: 274px
  3. Block som är 50%: 562,5px
  4. Block som är 75%: 851,25px
  5. Block som är 100%: 1140px

Ytor som ärvs

1. Sidhuvud/logo/slogan - Ärvs till undersidor inkl. arbetsrum så länge inte arbetsrummet lägger eget innehåll där.
  2. Innehåll ovanför sidhuvud - kan ärvas till undersidor, ej arbetsrum
  3. Innehåll under meny - kan ärvas till undersidor, ej arbetsrum
  4. Sidfot - Ärvs till undersidor inkl. arbetsrum (arbetsrum kan välja att ej ärva)
  5. Anslagstavlan - Ärvs som standard till undersidor men kan döljas på Vanlig webbsida

Arbetsrum

Anslagstavlan - Ärvs från startsidan som standard (men arbetsrummet kan välja att ej ärva)

Sidfot - Ärvs från startsidan som standard (men arbetsrummet kan välja att ej ärva)

Design ärvs från startsida som standard, kryssa ur checkboxen under Design-fliken om designen inte ska ärvas. Klicka på knappen "Uppdatera design utan att publicera sidan" för att få standard design.