Skicka in återrapport

1. Logga in via https://login.idrottonline.se/.


2. Klicka på fliken för "Idrottsmedel". 3. På startsidan för Idrottsmedel finns det en informationsruta på höger sida där föreningens aktuella återrapporter finns listade. Genom att klicka på återrapportens namn öppnas den upp. 


Det går även att öppna återrapporten genom att söka fram sin ansökan under "Ansökningar", öppna upp den aktuella ansökningen och skrolla ned till fliken som heter "Återrapporter". Genom att klicka på dess namn öppnas den. 

5. Fyll sedan i de önskade uppgifterna i återrapporten. 

6. Ägaren av idrottsmedlet (ex. ett förbund) är den som bestämmer vilka roller som krävs för att kunna skicka in en återrapport. Kan man inte skicka in en återrapport så kan man fylla i
uppgifterna och spara. På så sätt kan någon annan i föreningen sedan gå in och skicka in återrapporten som redan är sparad.
7. Spara återrapporten genom att klicka på ”Spara”-knappen eller skicka in återrapporten genom att klicka på ”Skicka in”-knappen. 


Om återrapporten redan har blivit inskickad så kommer det stå vem som skickade in återrapporten, när återrapporten skickades in och statusen kommer att vara ”Inskickad”. Om man klickar på återrapporten ändå så kommer man inte kunna göra några ändringar utan endast se dem inskickade svaren.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.