Logg för domänhantering

Ibland kan man behöva se vem som gjorde en ändring, när ändringen gjordes eller vilken typ av ändring det var. För att se detta, gör enligt följande:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Domänhantering" i toppmenyn.

3. Klicka på "Logg" i vänstermenyn.

4. Här kan man nu se ändringar som har gjorts för domänhanteringen.

• Fältet "Åtgärd" förklarar vilken ändring som gjordes.
  • Fältet "Startsida/Arbetsrum" förklarar vilken startsida eller vilket arbetsrum som berördes av ändringen.
  • Fältet "Användare" informerar om vilken användare som genomförde ändringen.
  • Fältet "Datum" informerar om vilket datum ändringen genomfördes.
  • Fältet "Tid" informerar om vilken tid ändringen genomfördes.