Skapa en egen tabell för statistik

1. Logga in via https://login.idrottonline.se/.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Statistik/rapporter" i vänstermenyn.


4. Skrolla ner till "Skapa egen tabell" och klicka på fliken.


5. Välj en rollkategori i fältet "Rollkategori". Man kan inte välja "Alla rollkategorier" utan man behöver välja en specifik rollkategori.


6. Beroende på vilken rollkategori man väljer så kommer olika roller visas i rullistan för "Roll". Vill man söka på alla roller i en rollkategori så kan man välja "Alla roller" i fältet.  


7. Vill man att tabellen endast ska innefatta specifika gruppers medlemmar så väljer man de grupperna i fältet för "Grupp".


8. Vill man exkludera personer med ofullständiga uppgifter så bockar man i rutan "Exkludera personer med ofullständiga uppgifter".


9. Vill man söka på ett specifikt åldersintervall så klickar man på lägg till. 

10. Fyll sedan i mellan vilka åldrar man önskar få statistik på i fälten för "Från" och "Till". Man kan söka på flera åldersintervaller, klicka i så fall ytterligare en gång på "Lägg till" så kan du lägga till fler åldersintervall. 


11. För att ta bort ett åldersintervall, klicka på "Ta bort" till höger om åldersintervallet.

12. När man gjort sina val klickar man på "Skapa tabell".


13. Längre ner på sidan ser man nu ålders- och könsfördelningen mellan medlemmarna som uppfyller kraven från filtreringen.

Man ser statistiken dels via en stapeltabell hur ålders- och könsfördelningen ser ut men man ser även den informationen i siffertabellen nedanför.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.