Skicka meddelande till medlem

1. Logga in via https://login.idrottonline.se/.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personer" i vänstermenyn.


4. Sök fram personen som man önskar skicka meddelande till genom att fylla i information i något av sökfälten och sedan klicka på knappen "Sök". Vill man filtrera sin sökning ytterligare kan man göra en utökad sökning. Klicka i så fall på "Utökad sökning", då kommer fler sökfält upp och man kan specificera sin sökning ytterligare. Klickar man på "Sök" utan att fylla i information i något av sökfälten så visas samtliga medlemmar i sökresultatet. 


5. Sökresultatet visas längre ner på sidan. Markera personen eller personerna som man önskar skicka meddelande till. Klicka därefter på knappen "Meddelande" och sedan "Skapa Meddelande".


6. Här skapar man nu meddelandet. Obligatoriska fält är markerade med en röd stjärna. Längre ner ser man mottagarna och till vilka e-postadresser som meddelande kommer skickas. Finns ingen e-postadress angiven på personen så är det tomt i fältet. 

7. Vill man skicka ut meddelande till målsmän så markerar man detta i fältet som mottagare. Klickar man på pilen till vänster om mottagarens namn så ser man målman för personen och dennes e-postadress. 

8. För att skicka meddelandet, klicka på knappen "Skicka". 

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.