Lägg till målsman

1. Logga in via https://login.idrottonline.se/.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personer" i vänstermenyn.


4. Sök fram personen som man önskar lägga till en målsman på genom att fylla i information i något av sökfälten och sedan klicka på knappen "Sök". Vill man filtrera sin sökning ytterligare kan man göra en utökad sökning. Klicka i så fall på "Utökad sökning", då kommer fler sökfält upp och man kan specificera sin sökning ytterligare. Klickar man på "Sök" utan att fylla i information i något av sökfälten så visas samtliga medlemmar i sökresultatet. 


5. Sökresultatet visas längre ner på sidan. Klicka på personens namn för att komma åt och lägga till målsman på personen. 

6. Skrolla ner till och klicka på fliken "Målsman". 

7. För att lägga till en målsman, klicka på knappen "Lägg till målsman".


8. Man lägger därefter till personen. När man fyllt i uppgifterna så klickar man på knappen "Nästa". I steget därefter klickar man på "Spara", då läggs målsman till.
Observera: För inloggning ska fungera för målsmän så krävs det personnummer. Vill man inte nyttja denna möjlighet så går det bra att skriva in ett ofullständigt personnummer alt ett fiktivt sådant, exempelvis 1970-01-01, därefter bockar ni i rutan ”Ofullständiga uppgifter.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.