Logga in i IdrottOnline

Sedan 2023-11-01 så krävs Freja+ för logga in som administratör. Vill du veta hur man loggar in med Freja+, läs här
Logga in med Freja+

1. Gå till https://login.idrottonline.se/.

2 Fyll i ditt användarnamn och lösenord. Ditt användarnamn är antingen ditt IdrottsID eller ditt personnummer.

IdrottsID består av bokstäverna IID följt av en unik sifferkombination på 8 siffror. Exempel på IdrottsID är: IID12345678

Personnummer, dessa format är godkända som användarnamn:

• ÅÅMMDD-XXXX
  • ÅÅMMDDXXXX
  • ÅÅÅÅMMDD-XXXX
  • ÅÅÅÅMMDDXXXX

3. Klicka på Logga in.

Om du får upp en QR-kod kräver ditt konto inloggning med Freja +. Läs mer här:
Säker inloggning med Freja+

4. Välj den organisation som du vill logga in på.

Om du saknar inloggningsuppgifter, kontakta er huvudadministratör.