Efter avvecklingen av hemsidor

Vid årsskiftet kommer alla IdrottOnline-hemsidor avvecklas, mer om detta beslut kan ni läsa här: https://www.rf.se/rf-arbetar-med/digitalisering/avveckling-av-hemsidor-i-idrottonline

Efter avvecklingen så kommer man att komma åt IdrottOnline genom att logga in via login.idrottonline.se

I samband med avvecklingen av hemsidor så försvinner en del funktioner. Istället har RF utvecklat en integrationsplattform där en del funktioner är släppt och fler kommer komma under året 2023.
Här kan ni läsa mer om hur integrationerna fungerar och hur ni ansöker om att ansluta er till API:et: https://www.rf.se/bidrag-och-stod/it-tjanster/integration/riksidrottsforbundets-apier

För de som inte kan eller vill utveckla en egen version av tjänster kan man istället enkelt länka till dem. Här ser ni vilka funktioner man kan länka till: https://www.rf.se/bidrag-och-stod/it-tjanster/integration