Närvaroregistrera utbildning

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Utbildning i toppmenyn.

3. Klicka på Utbildningar i vänstermenyn.

4. Öppna den utbildning du vill närvaroregistrera genom att klicka på knappen Öppna bredvid utbildningen.

5. Klicka på fliken Närvaro.

6. Om någon är frånvarande klicka på den gröna knappen Närvarande så ändras den och blir grå med texten Ej närvarande.

7. För att spara närvaron klicka på Spara närvaro.

8. För att slutföra utbildningen klicka på Slutför utbildningen. Detta ska endast göras när utbildningen är helt avslutad.