Lägg till deltagare i utbildning

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/ https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Utbildning i toppmenyn.

3. Klicka på Utbildningar i vänstermenyn.

4. Klicka på Öppna vid den utbildning där du vill lägga till deltagare.

5. Klicka på fliken Anmälda.

6. Person: För att lägga till en medlem, sök efter personen i fältet Person.

7. När du har valt en eller flera personer klicka på Lägg till så läggs personen/personerna till i listan över anmälda.

8. Grupp: För att lägga till medlemmar i en grupp, sök efter gruppen i fältet Grupp.

9. När du har valt grupp eller grupper klicka på Lägg till. Personerna i gruppen läggs till i listan över anmälda.

10. Om en person inte finns i medlemsregistret sedan tidigare så kan du lägga till personen som medlem och som deltagare genom att klicka på Skapa ny person

11. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och klicka på Spara

12. När en eller flera personer har lagts till, glöm inte att klicka på Spara.