Sök aktiviteter från externa administrationssystem

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Aktiviteter i vänstermenyn.

4. Klicka på Utökad sökning.

5. Externt system: välj ett externt system i rullistan och klicka på Sök.

6. Sökresultatet över aktiviteter som kommer från det externa systemet visas längre ner på sidan.

Tips! Om du inte får något sökresultat men har aktiverat en integration med ett externt administrationssystem, kontrollera så att registreringsstatus och annan information såsom datum eller ledare är korrekt angivna.