Sök aktiviteter

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Aktivitet i toppmenyn.

3. Klicka på Aktiviteter i vänstermenyn.

4. Filtrera genom att söka på aktivitetens namn, en specifik kalender, plats, grupp eller ledare. Du kan också välja att söka aktiviteter mellan två datum. Vill du specificera ytterligare, klicka på Utökad sökning och fyll i önskade fält.

5. Klicka på Sök.

6. Sökresultatet visas längre ner på sidan. Öppna aktiviteten genom att klicka på aktivitetens namn så kan du redigera aktiviteten och lägga till deltagare.

7. För att exportera sökta aktiviteter till Excel, klicka på Exportera till Excel så skapas en fil på din dator där samtliga aktiviteter i sökresultatet visas.