Begränsat registerutdrag

Endast personer med rollerna Huvudadministratör, Klubbadministratör eller Förbundsadministratör har tillgång till fliken Begränsat registerutdrag och kan begära in registerutdrag på medlemmar.

Markera att en person ska skicka in registerutdrag

1. Logga in I IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Personer i vänstermenyn.

4. Sök efter den person som föreningen vill begära registerutdrag för. Klicka på personens namn.

5. Under rubriken Begränsat registerutdrag bocka i rutan Ska inkomma med begränsat registerutdrag

6. Klicka på Spara.

Sök och ändra status för registerutdrag:

1. Klicka på Administration i toppmenyn.

2. Klicka på Begränsat registerutdrag i vänstermenyn.

3. Sök efter den person som du vill se och ändra status för. Klicka på personens namn.

4. Markera registerutdraget som uppvisat samt datum för uppföljning eller förnyelse.

5. Klicka på Spara.

Personer med rollerna huvudadministratör, klubbadministratör och förbundsadministratör får påminnelser om förnyelse och avsaknad av begränsat registerutdrag på startsidan under Administration.