Sök bland föreningens ansökningar

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Idrottsmedel i toppmenyn.

3. Klicka på Ansökningar i vänstermenyn.

4. Här ser du föreningens sparade och/eller inskickade ansökningar.

5. Fältet Ansökan är: i rullistan välj Sparad för att se ansökningar som blivit sparade men ännu inte är inskickade, eller Ansökt för att se inskickade ansökningar.

6. Utökad sökning ger dig möjlighet att specificera din sökning ytterligare.

7. När du har gjort dina val, klicka på knappen Sök så visas sökresultatet längre ner på sidan.