Anslut föreningen till gräsroten

För att kunna ansluta er förening till Gräsroten så behöver följande uppgifter vara korrekt ifyllda i IdrottOnline:

• Ordförande (med e-postadress)
  • Bankgiro-/postgirokonto
  • E-postadress till huvudföreningen
  • Organisationsnummer
  • Föreningsnummer

När kraven uppfylls och informationen är korrekt angiven gör enligt följande:

1. Gå in på: https://svenskaspel.se/grasroten/partner/glomtlosenord?action=anslut

2. Fyll i föreningens föreningsnummer (även kallat RF-nummer) och e-postadress till ordförande.

3. Klicka på Skicka.

4. Ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter till gräsroten skickas till ordförandes e-postadress.

5. Gå till: https://svenskaspel.se/grasroten/partner/login

6. Logga in.

Observera! Om ni får felmeddelande om att föreningen inte är aktiverad trots att den är det, så saknas något av de ovannämnda kraven. Synkroniseringen mellan IdrottOnline och Svenska Spel sker en gång i veckan, natten mot måndag. Det innebär att ändringar slår igenom och visas hos Svenska Spel nästkommande måndag. Avvakta tills dess innan ni kan aktivera gräsroten för föreningen.